Nefes kesen mücadelelerde sarı kart bile görmeyen neredeyse rakiplerine faul yapmayan Yalova ekibi dostluk temalı futbol şöleninde en centilmen takım seçildi. Termal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Aslan ise attığı goller kadar yaptığı asistlerle en çok konuşlan isim oldu.

Antalya’nın ev sahipliği organizasyonda +55, +50 ve +40 yaş kategorilerinde 28 takım mücadele etti. Moğolistan, Bosna-Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Amerika, Irak FAF gibi takımların yanı sıra ülkemizin birçok noktasından takımlar ter döktü.

Yalova Centilmen Master Futbol (4)16 Ekim 2024 Çarşamba günü Antalya’da başlayan 9. Dünya Barış Kupası Masterler Uluslararası Futbol Turnuvası, “Tüm Dünya İçin Barış” temasıyla düzenlendi. Farklı kıtalardan gelen takımların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, futbolun yanı sıra barış mesajları da verildi.

Organizasyona kötü başlayan temsilcimiz ilk iki maçını 1-0 kaybederken son maçında Sarıyer Master takımını 5-2 kazandı. Bu maçta 2 gol ve 1 asistle yıldızlaşırken 9.Dünya Barış Kupası Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası’nın organizatörleri ve rakiplerinden alkış aldı.

Yalova Centilmen Master Futbol (3)Düzenlenen plaket ve ödül töreninde, takım temsilcileri barışa vurgu yaparken,+40 yaş kategorisinde Yalova’yı en iyi şekilde temsil eden Ehlikeyf Master takımı centilmenlik kupasının sahibi oldu. Ödülü ise temsilcimizin turnuvaya damgasını vuran oyuncusu Cihan Aslan aldı.

Sahnede dostluk mesajları verilirken Müdür Aslan,” Barış için hepimiz mücadele etmeliyiz. Dünya Barış Kupası’ndan dünyaya mesaj gönderiyoruz. Savaşları durdurun” paylaşımı yaptı.

YABİS, L'Etape Türkiye by Tour de France’de Boy Gösterdi YABİS, L'Etape Türkiye by Tour de France’de Boy Gösterdi

Yalova Centilmen Master Futbol (2)

Kaynak: Haber Merkezi