Elif Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Gökşen Tutuk, sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımda yurdun 2005 yılından beri öğrencilere sadece barınma hizmeti vermekle kalmayıp, aynı zamanda evlerindeki sıcaklığı hissettirmek için büyük bir özveri ve hassasiyetle yaklaştıklarını belirtti.

Gökşen Tutuk, “Elif Kız Yurdu 2005 senesinden beri öğrencilerimize sadece barınma hizmeti veren bir kurum olarak değil, evlerindeki sıcaklığı hissetmeleri için kendi çocuklarımıza nasıl davranılmasını istiyorsak aynı hassasiyet ve özveri ile yaklaştığımızın altını çizmek isterim” dedi. 19 yıl boyunca mezun ettikleri öğrencilerin Türkiye'nin 81 ilinde Yalova’nın gönüllü elçileri olarak birçok yerde görevlerini icra ettiklerini ve bu durumun kendilerine büyük bir gurur verdiğini dile getirdi.

Yalova Elif Kiz Ogrenci Yurt Mezun Plaket Goksen Tutuk Ogrenci (2)

Her yıl geleneksel hale gelen mezun öğrencilere hatıra plaketlerinin verilmesi töreni, bu yıl da coşku ve gururla gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapılı’nın da katılımıyla gerçekleşen törende, yurt kurucuları Mustafa Tutuk ve Yüksel Tutuk, mezun öğrencilere plaket takdim etti. Törene katılan mezun öğrenciler, Elif Kız Yurdu’nda geçirdikleri yılları ve kazandıkları dostlukları yad ederek, bu özel günün anılarını tazelediler. Gökşen Tutuk, yaptığı konuşmada mezun öğrencilere seslenerek, “Sizlerin bu hayat yolundaki başarılarınız bizleri her zaman onurlandıracaktır. Elif ailesi olarak kapımız sizlere sonuna kadar açıktır. Yalova'da bir adresiniz olduğunu sakın unutmayın” dedi.

Yalova Elif Kiz Ogrenci Yurt Mezun Plaket Goksen Tutuk Ogrenci (4)

Yalova Elif Kiz Ogrenci Yurt Mezun Plaket Goksen Tutuk Ogrenci (3)

Akmeşe’den “Uyum Haftası” Ziyareti Akmeşe’den “Uyum Haftası” Ziyareti

Yalova Elif Kiz Ogrenci Yurt Mezun Plaket Goksen Tutuk Ogrenci (1)

Kaynak: Haber Merkezi