MERKEZ

Ekipler Su Patlaklarına Karşı Etkili Çalışma Yürüttü

Yalova Belediyesi, geçtiğimiz gün İstanbul Caddesi ve Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana gelen su patlaklarına hızla müdahale etti. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından bölgeye intikal ederek gerekli onarım çalışmalarını yaptı ve arızaları giderdiler.

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde İstanbul Caddesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi Didem Sokak’ta içme suyu hatlarında meydana gelen su patlakları, bölgedeki su akışını etkileyerek vatandaşlarda kısa süreli rahatsızlığa neden oldu. Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki bölgede de aynı anda yaşanan arızalara müdahale etti. Yapılan etkili ve özverili çalışmalar sonucu iki bölgede de sorun çözüldü.

Yalova Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaparak, “İstanbul Caddesi ve Gaziosmanpaşa Mahalle’mizde meydana gelen su patlaklarına anında müdahale ettik. Ekiplerimiz, olayın büyümesini engelleyerek gerekli onarım işlemlerini en kısa sürede tamamladı ve vatandaşlarımızın günlük yaşamını kesintiye uğratmadan sorun çözüldü. Bu tür acil durumlarda gösterdikleri özverili çalışmaları için ekiplerimize teşekkür ederiz. Yalova Belediyesi olarak altyapı hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için tüm önlemlerimizi alıyoruz, olası arızalara da anında müdahale ediyoruz” ifadelerine yer verdi.