SPOR

Ekin Şahinkaya İmzayı Attı

Aytaç Yaka yönetiminde 2024-2025 sezonu hazırlıklarına devam eden Yalovaspor transferlerini de sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz son olarak Ekin Şahinkaya ile anlaşma sağladı. Geçen sezon Niksar Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu, başkan Ali Yavru ile görüştükten sonra kendisini Yalovasporlu yapan imzayı attı. Hafta başında sezonu açan Yeşil Kırmızılılar günde çift antrenmanla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Teknik patron Aytaç Yaka’nın verdiği rapor doğrultusunda ise başkan Ali Yavru ve yönetim ekibi transferde ince eleyip sık dokurken anlaşma sağladıkları isimler ise takıma katılıyor.

Ekin Şahinkaya kimdir?

1998 yılında İstanbul’da doğan Ekin Şahinkaya futbola 2010 yılında Bayrampaşa Teknikspor’da başladı. 2017 yılına kadar bu takımın formasını giyen deneyimli orta saha oyuncusu 2018’de Tekirdağspor’un yolunu tuttu. Ardından ise İstanbul Beylikdüzüspor, Mustafakemapaşaspor Belediye, Babaeskispor, Atakum Belediyespor, Mardin 1969 Spor, Eti Maden Etispor ve Niksar Belediyespor formalarını başarıyla terletti. Bölgesel Amatör Ligi’nde 71 mücadelede ter döken Ekin rakip fileleri tam 3 kez havalandırdı.