Ülkemizdeki sokakların ve çevrenin temizliği konusu zaman zaman gündeme gelerek tartışma konusu yaratmaya devam ediyor. Kimi zaman ortaya çıkan kötü görüntüler eleştiri konusu olurken, ilgili kurum ve kuruluşların sorumlulukları üzerine birçok yorum yapılıyor.

Armutlu Belediyesi’nden Ara Sokaklarda Parke Taşı Yenileme Atağı Armutlu Belediyesi’nden Ara Sokaklarda Parke Taşı Yenileme Atağı

İlimizin en gözde tatil bölgelerinden biri olan Armutlu İlçesi’nde de bu temizlik konusu gündemde yer buluyor. İlçenin özellikle yaz ayları artan nüfus yoğunluğundan kaynaklı olarak bu sorunlara karşı karşıya kalması Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın da dikkatini çekti. Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan Başkan Arslan, “Çevremizi kirletmek hem bizler hem de gelecek nesillerimiz için büyük bir tehlike arz etmektedir. Daha temiz bir çevre için temizlik kurallarına uymaya özen gösterelim. Çöplerimizi çevreye bırakmak yerine çöp kutularına atalım, çevremizdeki bireylere bu konuda örnek olalım” ifadelerini kullandı ve daha temizlik bir Armutlu için vatandaşlara çağrı yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi