30 Ağustos Zafer Bayamı’nın 102. Yıldönümü kapsamında ülkemizin birçok yerinde etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda en faal programlardan birini oluşturan Çınarcık Belediyesi 3 gün boyunca süren etkinlikler organize etti. 28 Ağustos Çarşamba akşamı başlayan kutlamalarda ünlü Anadolu Rock grubu “Moğollar”, Çınarcık’taki Cumhuriyet Meydanı’nda sahne almıştı. Büyük ilgi gören ilk günün ardından 29 Ağustos Perşembe günü saat 21:00’de genç sanatçı Ufuk Baydemir Çınarcıklı sevenleriyle buluştu ve ortaya sıcak görüntüler çıktı. 
Yalova Cinarcik Belediye Ufuk Beydemir Zafer Bayram Konser Haber (3)““Bana sor” şarkısını Ufuk Beydemir’in yorumuyla dinlemek, bambaşka bir keyifti” 
Konseri büyük ilgiyle takip eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, organizasyona ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz ikinci konserde, genç sanatçı Ufuk Beydemir sahnede idi. Cumhuriyet Meydanı, bir genç sanatçının ve genç ekibinin şahane konserine ev sahipliği yaptı. Sözleri çok anlamlı, çok dokunaklı olan “Bana sor” şarkısını Ufuk Beydemir’in yorumuyla dinlemek, bambaşka bir keyifti. “Yıkılan yuvaların, sonu gelmez yolların, Yaşanmamış yılların eyvahını bana sor…” Ufuk Beydemir’e, ekibine ve bu güzel gecede coşkumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkürlerimle” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kurt; Belediye Olarak Yalova Belgesel Film Festivali’ni Destekliyoruz Başkan Kurt; Belediye Olarak Yalova Belgesel Film Festivali’ni Destekliyoruz

Yalova Cinarcik Belediye Ufuk Beydemir Zafer Bayram Konser Haber (6)Yalova Cinarcik Belediye Ufuk Beydemir Zafer Bayram Konser Haber (4)Yalova Cinarcik Belediye Ufuk Beydemir Zafer Bayram Konser Haber (2)Yalova Cinarcik Belediye Ufuk Beydemir Zafer Bayram Konser Haber (1)

Kaynak: Haber Merkezi