Ülkemizdeki birçok belediye sorumlu olduğu vatandaşlar için birçok aktiviteye imza atıyor. Bunların başında gelen Çınarcık Belediyesi de 9 Ekim Çarşamba günü özel bir etkinlik gerçekleştirilmesinde öncü oldu. Teşvikiye Mesire Alanı’nda düzenlenen “Hayatına Spor, Vücuduna Sağlık Katmak İçin Sen de Bize Katıl" adlı proje kapsamında kayıtlar alan Çınarcık Belediyesi, kadınların doğa yürüyüşü ve zumba aktivitelerine katılmalarını sağladı.

Yalova Cinarcik Tesvikiye Kadin Spor Faaliyet (1)Gerçekleştirilen etkinlik için resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çınarcık Belediyesi, “Güzel havayı fırsat bilen kadınlar, güne mutlu bir başlangıç yapmak üzere bir araya gelip spor ve eğlence dolu anlar yaşadı. Kadınlarımızın yaşamlarına zindelik ve keyif katan, belediyemizin bünyesinde çalışan bir spor eğitmeninin koordinatörlüğünde gerçekleşen aktivitelerimiz, her yaştan kadının spor yapma alışkanlığı kazanmasını ve sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyor. Ücretsiz bir şekilde sunulan aktivitelere kayıt olmak isteyen vatandaşlarımızın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelip kayıt işlemlerini yapmaları gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Kayıt olmak isteyen Çınarcıklılar, 444 04 77 (dahili 1136) irtibat numarasına ulaşabilir.

Çınarcık Huzurevi’nde Doğum Günü Kutlaması Çınarcık Huzurevi’nde Doğum Günü Kutlaması

Yalova Cinarcik Tesvikiye Kadin Spor Faaliyet (5)Yalova Cinarcik Tesvikiye Kadin Spor Faaliyet (4)Yalova Cinarcik Tesvikiye Kadin Spor Faaliyet (3)

Kaynak: Haber Merkezi