Yalova’da 2 Katlı Villanın Çatısında Yangın Yalova’da 2 Katlı Villanın Çatısında Yangın

Ülkemizde son yıllarda artan hayvan sevgisine paralel olarak evlerde evcil hayvan besleme alışkanlığından ciddi bir artış yaşandı. Bu nedenle evcil hayvanların sağlıklı kalabilmeleri adına düzenli veteriner kontrolünün yapılması gerektiği uzmanlarca belirtiliyor. Bu ihtiyacın karşılanması adına ülkemizin dört bir yanında veteriner muayeneleri açılıyor. Bunlara Yalova’nın yükselen değeri Çiftlikköy ilçesinde Veteriner Hekimler Müjgan Hamra Sazil ve Burak Sazil’in açtığı Özel Çiftlikköy Veteriner Muayenehanesi dahil oldu. Sahil Mahallesi Barbaros Bulvarı’ndaki yerinde 25 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen muayenehanenin açılış törenine Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de katıldı ve işletme sahiplerinin mutluluğuna ortak oldu.

“Sizlere hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz”

Açılışa özel olarak gazetemize açıklamalar yapan Veteriner Hekim Müjgan Hamra Sazil, “Bizi kırmayıp açılışımıza katılan Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın Adil Yele bey başta olmak üzere yanımızda olan ailemize, meslektaşlarımıza, arkadaşlarımıza, hayvanseverlerimize ve tüm patili dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Açılışımızı gerçekleştirdiğimiz muayenehanemizde tüm Çiftlikköy halkımız, patili ve egzotik canlarımız için donanımlı bir şekilde hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Pazartesi günüden Cumartesi gününe kadar toplam 6 gün boyunca saat sabah 10:00 ile gece 23:00 arasında hizmet verecek muayenehanede hayvanlara Tanı-Teşhis-Tedavi, Yoğun Bakım, Hospitalizasyon, Kan Tahlili, Ultrason ve Röntgen hizmeti verilmeye başlandı.

Yalova Ciftlikkoy Ozel Veteriner Muayenehane Acilis Belediye Baskani Kurdele(6)

Yalova Ciftlikkoy Ozel Veteriner Muayenehane Acilis Belediye Baskani Kurdele(2)

Yalova Ciftlikkoy Ozel Veteriner Muayenehane Acilis Belediye Baskani Kurdele(3)

Yalova Ciftlikkoy Ozel Veteriner Muayenehane Acilis Belediye Baskani Kurdele(4)Yalova Ciftlikkoy Ozel Veteriner Muayenehane Acilis Belediye Baskani Kurdele(1)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel