Çiftlikköy’de Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük idari tatil olması nedeniyle resmi bayramlaşma töreni bayram öncesinde yapıldı. Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapılan bayramlaşma törenine Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Sevda Veli’nin yanı sıra belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum amirleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Çiftlikköy’de Parke Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor Çiftlikköy’de Parke Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Emniyet Muhtar Protokol Kurban Bayram Kutlama (2)Kaymakam Bilgin’den Veda Konuşması

Bayramlaşma töreninde aynı zamanda veda konuşması da yapan Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, “Kurban Bayramını idrak edeceğiz, şimdiden hepinizin sevdikleriyle ağız tadıyla geçireceği güzel bir bayram diliyorum. Allah kesilmiş ve kesecek olduğunuz kurbanları da kabul etsin. Burada beşinci kurban bayramımı kutluyorum. Nasıl ki insanlar için ölüm mukadderat, bizim gibi memurlar için de tayin mukadderat. Onun için bu son bayramım, bu son bayramda da sizlerle beraber olduğum için aynı havayı teneffüs ettiğim için mutluyum. Hepinize iyi bayramlar, sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Emniyet Muhtar Protokol Kurban Bayram Kutlama (1)Başkan Yele’den Bayram Kutlaması

Bayramların dayanışmanın ve birlikteliklerin daha fazla yaşandığı, dostlukların pekiştiği güzel günler olduğunu dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, “Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hep beraber nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Emniyet Muhtar Protokol Kurban Bayram Kutlama (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Emniyet Muhtar Protokol Kurban Bayram Kutlama (4)

Kaynak: Haber Bülten