Kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu şenliğin, Çiftlikköylülerden büyük ilgi gördüğünü dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “İlk etkinliğe 40’ı aşkın kadın girişimcimiz katılarak meydanı doldurmuştu. Vatandaşlarımız da gün boyunca devam eden etkinliğe yoğun bir ilgi göstermişti. Şenliğimizi belirli periyotlarla devam ettireceğimizi söylemiştim. Çiftlikköy için güzel bir etkinlik ve hareketlilik oluyor, ayrıca üreticiliklerini ve yaratıcılıklarını sergileyen kadınlarımıza da böyle bir imkan vererek destek sağlamış oluyoruz. Tüm Çiftlikköylüleri bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Afete Hazır Bir Çiftlikköy İçin El Ele Afete Hazır Bir Çiftlikköy İçin El Ele

Yalova Ciftlikkoy Belediye Kadin Emek Urun Ekonomi Bebek (4)Örme oyuncaklardan antika eşyalara, dekoratif çantalardan çeşitli aksesuarlara kadar pek çok ürünün yer alacağı şenlik, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ayşenur Alacahan’ın katkılarıyla Çiftlikköy Belediyesi tarafından düzenleniyor. 20 Eylül günü saat 12:00’de başlayacak olan şenlik, akşam 21:00’de sona erecek. Standlarda yer almak isteyen kadın üreticiler, başvurularını 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren Çiftlik Mahallesi Muhtarlığı’ndan yapabilecek.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Kadin Emek Urun Ekonomi Bebek (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Kadin Emek Urun Ekonomi Bebek (1)

Kaynak: Haber Merkezi