Çiftlikköy Belediyesi, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Zafer Bayramı dolayısıyla bir dizi konser ve etkinlik düzenliyor. 28 Ağustos Çarşamba günü çocuklara özel eğlenceler ve gösterilerle başlayacak olan kutlamalar, Onur Erol konseri ve Sunay Akın’la devam edecek. 29 Ağustos Perşembe akşamı TRT sanatçıları Ayşe Ekiz, Esra İçöz ve Fatih Baz’ın ardından sahneye Doğukan Manço çıkacak. 30 Ağustos Cuma akşamı ise kortej yürüyüşü sonrasında pop müziğin sevilen ismi Tuğba Yurt Çiftlikköylülerle bir araya gelecek.

Yalova Ciftlikkoy Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Program Sanatcilar 1 (1)

İlk Gecenin İsimleri Onur Erol ve Sunay Akın

Çiftlikköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin ilk günü olan 28 Ağustos’ta çocuk etkinlikleri, saat 15.00’te Mokamp alanında başlayacak. Maskotların ve palyaçoların yanı sıra Z Takımı, jonglör gösterileri ve bubble show’la renklenecek olan etkinliklere katılan çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları yapılacak. Çocuk etkinliklerinde interaktif çocuk şarkılarıyla sevilen sanatçı Onur Erol da sahne alarak eğlencenin dozunu arttıracak. İlk gecenin finalini ise ilgi çekici anlatılarıyla şair ve yazar Sunay Akın yapacak.

Yalova Ciftlikkoy Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Program Sanatcilar 2 (1)

Çiftlikköy, Sunay Akın, Doğukan Manço ve Tuğba Yurt’la Coşacak

Etkinliklerin ikinci günü olan 29 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00’de Mokamp’ta sahneye TRT Sanatçıları Ayşe Ekiz, Esra İçöz ve Fatih Baz çıkacak. TRT Sanatçılarının ardından saat 23.00’te sahne alacak olan Doğukan Manço, kendi şarkılarının yanı sıra babası Barış Manço’nun da sevilen parçalarıyla Çiftlikköylüleri coşturacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı saat 21.00’de Kaymakamlık Meydanı’ndan başlayacak olan kortej, yürüyüşünü Mokamp alanında tamamlayacak. Gecenin ve kutlamaların finalini Saat 22.00’de başlayacak olan konseriyle ‘İnceden İnceden’ gibi parçalarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran pop sanatçısı Tuğba Yurt yapacak.

Çiftlikköy’de Okullara Belediyeden Tam Destek Çiftlikköy’de Okullara Belediyeden Tam Destek

Yalova Ciftlikkoy Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Program Sanatcilar 3 (1)

Kaynak: Haber Merkezi