SPOR

Çiftlikköy Artık Basketbolda da Var

Çiftlikköy Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu andan itibaren Adil Yele, spora ve sporcuya destek vermeyi sürdürüyor.

Futbolun yanı sıra voleybol, karate ve diğer branşlarda oldukça aktif olan Çiftlikköy Belediyespor, 2024-2025 sezonu için basketbol takımını da oluşturdu. Başkan Adil Yele, Kırmızı Siyahlı ekibin kulüp Başkanı Suat Kaan Aydın, Basketbol Şube Sorumlusu Selçuk Akgül’ün katılımıyla basketbolda takıma katılan oyunculara imza töreni düzenlendi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele geçtiğimiz günlerde Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Yalovaspor Basketbol Kulübü’nün başkanı Orbay Tuna ve Genel Menajer Murat Dönmez’i ağırlamış destek verme adına protokol imzalamıştı.

“İlçemizi ileriye taşıyacaklarına inanıyorum”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele,” Çiftlikköy’ü sporun her branşında ileriye taşımak için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Çiftlikköy Belediyespor Basketbol Takımımıza yeni katılan sporcularımızın imza törenini, Kulüp Başkanımız Suat Kaan Aydın, Basketbol Şube Sorumlusu Selçuk Akgül ve değerli yönetim ekibimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Takımımıza güç katan bu yetenekli sporcularımızla ilçemizi daha da ileriye taşıyacak başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” diye konuştu.