Yalova’daki Belediye Başkanları zaman zamanda olsa farklı programlarda bir araya geliyor. Bu programlardan biri de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Çınarcık Belediye Başkanı Cabir Balkış’ın oğlunun Turhan Balkış ile Münevver Uçar’ın düğün törenlerinin de bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Yalova Cinarcik Ciftlikkoy Belediye Baskan Genc Cift Dugun Toren (4)Dünya evine giren çiftin nikahını kıyan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Başkan Yardımcımız Cabir Balkış’ın oğlu Turhan Balkış ile Münevver Uçar’ın nikah akdini gerçekleştirdik. Genç çifte, evlilik cüzdanlarını Yalova Belediye Başkanımız Mehmet Gürel takdim etti. Pırıl pırıl gençlerin mutluluklarına şahit olduk. Dünya evine giren güzel çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kale ve Akbulut Ailelerin Mutlu Günü Kale ve Akbulut Ailelerin Mutlu Günü

Yalova Cinarcik Ciftlikkoy Belediye Baskan Genc Cift Dugun Toren (1)Yalova Cinarcik Ciftlikkoy Belediye Baskan Genc Cift Dugun Toren (2)

Kaynak: Haber Merkezi