Son gerçekleşen yerel seçimlerin ardından 47 yılık bir süre zarfı sonrası Türkiye genelinde ilk defa birinci parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yakaladığı ivmeyi devam ettirerek önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz süreci iyi değerlendirmek istiyor.

İnce; Unutma, Unutturma! İnce; Unutma, Unutturma!

Yalova Ciftliikoy Chp Derekoy Cukurkoy Il Baskan Ilce Belediye Muhtar Vatandas Gorusme (3)CHP, Türkiye genelinde elde ettiği başarıyı Yalova’da da yakalayarak tarihinde ilk defa 14 Belediye’nin 8’ini kazanma başarısını göstermişti. Yalova’daki bu başarıyı sürdürmek isteyen CHP Yalova İl Teşkilatı, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Meclis üyesi ve İl Genel Meclis Üyeleri İle birlikte Dereköy ve Çukurköy’ü ziyaret etti.

Muhtarların ve vatandaşların da yer aldığı ziyarette CHP Heyeti, istek ve talepleri tek tek not aldı ve eksikliklerin giderilmesi için çalışma sözü verdi.

Yalova Ciftliikoy Chp Derekoy Cukurkoy Il Baskan Ilce Belediye Muhtar Vatandas Gorusme (4)Yalova Ciftliikoy Chp Derekoy Cukurkoy Il Baskan Ilce Belediye Muhtar Vatandas Gorusme (2)

Kaynak: Haber Merkezi