Vatan Partisi Yalova İl Başkanı; Vatansever Gençlerimiz Parmaklıklar Arkasında Vatan Partisi Yalova İl Başkanı; Vatansever Gençlerimiz Parmaklıklar Arkasında

Geçtiğimiz yılsonunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, CHP’nin 47 yıllık bir aranın ardından Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ülke genelinde 1. Parti olması hususunda büyük katkı yapmıştı. Genel Başkan Özel’in önderliğindeki CHP, Kemal Kılıçdaroğlu Yönetimine nazaran daha farklı bir muhalefet anlayışı yürütmeye başladı. Emekliler ve asgari ücretliler için ülkenin farklı yerlerinde mitingler gerçekleştiren CHP bu kez daha farklı bir eylem yapıyor. Geçtiğimiz hafta ilk defa emekliler ve asgari ücretlilerin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için akşam saat 21:00’de ışık açma ve kapama eylemini tüm Türkiye’de gerçekleştiren CHP, bu eylemini yineleyerek aynı şekilde gerçekleştirdi.  
Yalova Chp Emekli Asgari Ucret Zam Isik Acma Kapama Eylem (2)CHP Yalova Bir Kez Daha Katıldı
Genel Başkanları Özgür Özel’in ilk çağrısına uyan ve eyleme katılan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Teşkilatı, İl Başkanları Erdem Doğancı’nın eşliğinde bir kez daha bu eylemi düzenledi ve Yalova ilinin farklı noktalarında ışıkları açtı ve kapadı. O anlar CHP Yalova İl Başkanlığı Facebook hesabından bir video ile paylaşılırken, Genel Başkan Özel’in, “Işıkları yakın, ışıkları kapatın. Bu emeklilere, bu çalışanlara, bu esnafa ve bu çiftçilere hakkını vereceksiniz, zammını yapacaksınız. Zam yaparsan geçim olur, zam yapmazsan seçim olur” sözleri yankılandı. 

Kaynak: Haber Merkezi