Bugün öğleden sonra 14:00 sularında Cengiz Koçal Caddesi ve Başbuğ Alpaslan Türkeş Caddesi arasındaki sınırda 2 grup arasında büyük bir kavga meydana geldi. İlk olarak sözlü atışma ile başlayan tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya doğru döndü. Bölgeye şans eseri yakın olan emniyet mensuplarının intikal etmesinin ardından tartışan gruplar müdahale edilerek ayrıldı. Kavga eden vatandaşlardan birinin müdahale sırasında sinir krizi geçirmesi sonrasında olaya karışan vatandaşlar ve polisler arasında arbede yaşandı. Gözaltı işlemi sırasında direnme olması sebebiyle polis biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Ortamı yatıştırmak için gelen polis memurları arbede daha da büyümeden olayı kontrol altına aldı.

Bölgede kısa süreli bir trafik oluşurken, görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre olayın ilk olarak baba ve oğul arasında başlayan tartışmayla çıktığı, bunu dışarından gören bir vatandaşın müdahil olması ve oğul ile vatandaş arasında başlayan sözlü atışma sonrası fiziksel kavganın meydana geldiği öğrenildi.

İstanbul’dan Gelen Zehir Tacirleri İDO Feribot Bölgesi’nde Yakalandı! İstanbul’dan Gelen Zehir Tacirleri İDO Feribot Bölgesi’nde Yakalandı!

Yalova Cengiz Kocal Cadde Iki Grup Sozlu Fiziksel Kavga Polis Biber Gazi Mudahale Haber (1)

Kaynak: Haber Merkezi