Çavuş, “Yeni adli yılda hukukumuzun üstün olduğu, gerçek anlamda meslek sorunlarımızın çözüldüğü, adil bir yıl olmasını diliyorum” dedi. Yalova Baro Başkanlığı tarafından baro merkez binasında önceki gün akşam saat 18:00’da Adli Yıl açılış kokteyli düzenlendi.

Adli Yıl kokteylinde Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Adalet Komisyonu Başkanı Abdulkadir Ungan, Yalova Valiliği Hukuk Müşaviri Soner Kırlı, Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş ve baroya kayıtlı avukatlar hazır bulundu.

Hücreleri Yeniliyor, Diabete İyi Geliyor Şimdi Pazar Arıyor! Hücreleri Yeniliyor, Diabete İyi Geliyor Şimdi Pazar Arıyor!

Kokteyl öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş, “Önceki gün sabah saatlerinde adliyemizde gerçekleşen Adli Yıl açılış töreninde bu yıl meslektaşlarımıza karşı şiddetin yaşanmadığı, sorunların çözüldüğü bir yıl olması temennisiyle bulunmuştum. Ama ne yazık ki daha bu temennimin üzerinden 1 saat daha geçmeden çok kıymetli bir meslektaşımız Avukat Suna Ekinci ne yazık ki bir saldırıya uğradı. Bugün sağlık durumu gayet iyi zaten aramızda bizleri kırmayarak geldi sağ olsun. Her törende sizleri kapıda karşılardım. Bugün sizleri karşılama yapmama nedenim de bu o yüzden sizlerden özür diliyorum. Yeni adli yılda hukukumuzun üstün olduğu, gerçek anlamda meslek sorunlarımızın çözüldüğü, adil bir yıl olmasını diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adli Yıl kokteyline katılım sağlayan Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ise yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yalova Baro Baskanlik Adli Yil Acilis Kokteyl (6)

Yalova Baro Baskanlik Adli Yil Acilis Kokteyl (7)

Yalova Baro Baskanlik Adli Yil Acilis Kokteyl (5)

Yalova Baro Baskanlik Adli Yil Acilis Kokteyl (2)

Yalova Baro Baskanlik Adli Yil Acilis Kokteyl (3)

Kaynak: Haber Merkezi