Başkan Gürel Kandil Simidi Dağıttı! Başkan Gürel Kandil Simidi Dağıttı!

Çevre ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve dere ağzının dibinde biriken atıkların toplanması amacıyla çalışmalarını titizlikle yürüten Yalova Belediyesi, şehrin dört bir yanındaki derelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yalova Belediye Dsi Sellimandıra Dere Temizlik Islah (3)Belirlenen program kapsamında çalışmalara başlayan ekipler, ilk etapta Fatih Caddesi Köprüsü ile Ak Şemsettin Köprüsü arasında kalan kısımda, ikinci etapta ise Ak Şemsettin Köprüsü ile şiir yolunun sonuna kadar dip temizliği yaptı. Ekipler son olarak Sellimandıra Deresi’nde başlattığı çalışmaları da titizlikle yürütüyor.

Yalova Belediye Dsi Sellimandıra Dere Temizlik Islah (2)Endüstriyel bom makinesi ile yapılan çalışmalarla ilgili yetkililer; “Çevremizi temiz tutmak, halk sağlığını korumak ve kent estetiğini sağlamak amacıyla dere temizliği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla derelerimizin her zaman temiz kalmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar belirli bir program dâhilinde devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Bülten