2024-2025 sezonu öncesi yaprak kıpırdamayan Süper Amatör Kümede Akköyspor ilk hamlelerini gerçekleştirdi. Ersoy Atik başkanlığındaki Mavi Beyazlı ekip son iki sezonda 2 kupa kazandıran Yalova’mızın başarılı antrenörlerinden Ferhat Kızılgeçit’le yola devam edecek. Deneyimli çalıştırıcı genç oyuncularla harmanladığı Akköyspor ile geçen sezon Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda 16 maçın 16’sını da kazanarak takımı Süper Amatör Kümeye taşımıştı.
Teknik direktörünü belirledikten sonra Akköyspor, Amatör Milli formayı sırtına geçiren, Boluspor, Sivaspor, Yalovaspor ve son olarak Çiftlikköy Belediyespor formalarını giyen başarılı orta saha oyuncusu Emre Demirok’u kadrosuna kattı. Bu ismin yanı sıra iç transferde takımın kaptanlarından Emre Atik ve Anıl Dönmez’le birlikte savunmanın bel kemiği Furkan Hükürek’le anlaşma sağladı.
Akköyspor Kulübü Başkanı Ersoy Atik,” Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. İlk başta değerli antrenörümüz Ferhat Kızılgeçit’le anlaşma sağladık. Ardından transfer harekatına başladık. Öz evlatlarımız olan Emre Demirok’u kadromuza kattıktan sonra kaptanlarımız Emre Atik, Anıl Dönmez ve Furkan Hükürek’le yeniden anlaşma sağladık. Transfer politikamız kapsamında anlaşma sağladığımız oyuncularımızı önümüzdeki günlerde hem camiamıza hem de spor kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Murat Gülbaba ve Batuhan Araz Çiftlikköy’e İmzayı Attı Murat Gülbaba ve Batuhan Araz Çiftlikköy’e İmzayı Attı

Yalova Akkoy Super Amator Kume Transfer (4)Yalova Akkoy Super Amator Kume Transfer (5)Yalova Akkoy Super Amator Kume Transfer (2)Yalova Akkoy Super Amator Kume Transfer (1)

Kaynak: Haber Merkezi