Geçen hafta olduğu gibi bu haftada liderlik koltuğunda namağlup Anadolu Efes oturdu. İstanbul ekibini kendisi gibi yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe Beko ve TOFAŞ takip etti. Küme düşme hattını ise henüz galibiyet yüzü göremeyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile Yalovaspor Basketbol oluşturdu.

Çiftlikköy’ün Sultanları Bursa’dan Galibiyetle Döndü 3-0 Çiftlikköy’ün Sultanları Bursa’dan Galibiyetle Döndü 3-0

Ligde haftanın açılış müsabakasında Beşiktaş Fibabanka, Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i 86-72’lik skorla mağlup etti. Türk Telekom evinde Yeşil Kırmızılı temsilcimizi ağırlarken maçı 82-64 kazandı.

Yalova Basketbol Hafta BlsManisa Basket deplasmanına çıkan Aliağa Petkimspor evine 74-67’lik galibiyetle döndü. Karşıyaka ise evinde şov yaparken Mersinspor engelini 107-81’le geçti. TOFAŞ kritik mücadelede Onvo Büyükçekmece Basketbol’u 93-86 devirdi. Bahçeşehir Koleji evinde Galatasaray’a 86-80’lik skorla yenildi.

Fenerbahçe Beko sahasında Bursaspor’u konuk ederken maçı 95-78 mağlup etti. Anadolu Efes ise kapanış maçında Darüşşafaka Lassa engelini 95-72’lik skorla aştı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-2025 Asım Pars sezonunda 4. Hafta maçları 26 ve 27 Ekim tarihleri arasında oynanacak.

Kaynak: Haber Merkezi