Yoluna kayıpsız devam eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor liderlik koltuğuna oturdu. Balıkesir ekibini 1’er galibiyet geriden Kırklareli Belediyesi KFB, Bursa Uludağ Basketbol, 01 Adana Basketbol, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, ÇBK Mersin Gelişim, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor ve J&M Çanakkale Belediyespor takip ediyor. Küme düşme hattını galibiyeti bulunmayan Çankaya Üniversitesi, Gallardo ve Yalova VİP oluşturdu.

4. haftanın açılış maçında Çankaya Üniversitesi’ne konuk olan Seçil Kauçuk Mersin Basketball evine 60-50’lik galibiyetle döndü. Fenerbahçe Gelişim’i konuk eden 01 Adana Basketbol rakibini 60-58 devirdi.

Yenimahalle Evinde Güzel (3-1) Yenimahalle Evinde Güzel (3-1)

Yalova Basketbol Tkbl Vip Kadin Kizlar (5)Urla Belediyesi formda olan Kırklareli Belediyesi KFB’yu 86-66 gibi farklı skorla mağlup etti. Şampiyonluğun en güçlü adayı Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor evinde J&M Çanakkale Belediyespor engelini 70-53 aştı. Manisa’da Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’un konuğu olan Yalova VİP maçtan 85-69 mağlup ayrıldı.

Bu hafta ayrıca Aslan Yol Burhaniye Belediyespor evinde Edirne DSİ’yi 89-66, Emlak Konut Gelişim rakibi Bursa Uludağ Basketbol’u 62-45 ve ÇBK Mersin Gelişim’de sahasında Gallardo’yu 66-57 yenmeyi başardı. TKBL’de beşinci hafta maçları 11-12 ve 13 Ekim 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Kaynak: Haber Merkezi