ÇİFTLİKKÖY

BİZ Projesi Tırı Yalova’da!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1. sınıfa başlayan öğrencilerin velilerini bilinçlendirmek amacıyla oluşturulmuş Bilinçli İlerleme Zamanı (BİZ) Projesi Tırı, Yalova’nın ilçelerinden biri olan Çiftlikköy’e geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı, okula yeni başlayan minik öğrencilerin uyum sürecinin arttırılması ve velilerin bu konu üzerine bilinçlendirilmesi için çalışmalara imza atıyor. Bakanlık bu kapsamda Bilinçli İlerleme Zamanı (BİZ) Projesi Tırını ülkenin farklı yerlerine yollayarak öğrenciler ve velileri için önemli bir bilgilendirme faaliyetinde bulunuyor. BİZ Tırının son adresi ise Yalova’nın en büyük ilçelerinden biri olan Çiftlikköy oldu.

“Velilerimizi bekliyoruz”

Konuya ilgili detaylı resmi sosyal medya hesabından açıklayan Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Bakanlığımız ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile ilkokul 1.sınıfa başlayacak öğrencilerin velilerine yönelik eğitim vermek amacıyla oluşturulan BİZ(Bilinçli İlerleme Zamanı) Projesi Tırı ilimiz Çiftlikköy ilçesinde velilerimizi bekliyor. Eğitime ilk kez adım atan çocuklarımıza ve ailelerine bu süreçte yardımcı olmayı amaçlayan projenin ilk adımı olan BİZ Tırını ziyarete tüm 1.sınıf velilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.