Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, belde genelinde son zamanlarda sıkça karşılaşılan inşaat atıkları konusunda vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Başkan Canbay, çöp konteynerlerine evsel atıklar dışında inşaat ve benzeri malzemelerin atılmasının çöp kamyonlarının mekanik aksanına zarar verdiğini belirtti. Bu tür zararlardan dolayı belediyenin sunduğu temizlik hizmetlerinde aksaklıklar yaşandığını vurgulayan Canbay, beldenin temizlik ve düzeninin korunması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Canbay, “Değerli Subaşılılar, çöp konteynerlerine atılan bu inşaat atıklarından dolayı çöp kamyonumuzun mekanik aksanı zarara uğrayabiliyor. Sonrasında maalesef hizmetlerimizde aksamalar meydana gelebiliyor. Çöp konteynerlerine evsel atıklarınız haricinde malzemeler atmayınız. Bu tür inşaat atıklarını uygun bir alana çıkartıp sonrasında belediye ekiplerimize bildirmeniz yeterli olacaktır” ifadelerini kullandı.

“Preveze Zaferi, Akdeniz'i Bir Türk Gölü Haline Getirmiştir” “Preveze Zaferi, Akdeniz'i Bir Türk Gölü Haline Getirmiştir”

Kaynak: Haber Merkezi