Bilindiği gibi ligin başlama tarihi Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(YASKF)’nun web sitesinde olarak 5-6 Ekim 2024 olarak duyurulmuştu. 1. Amatör Kümenin kura ve fikstür çekimi Amatör Evi Konferans Salonunda Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmişti.

Semihcan ve Deniz Türkiye Birincisi Oldu Semihcan ve Deniz Türkiye Birincisi Oldu

Yeni sezonda 13 takım lige katılım gösterirken A Grubunda 1973 Tokmakspor, Coşkunspor, Soğucakspor, Acarspor, Anadoluspor ve Demirspor, B Grubunda Doğanspor, Termal Belediyespor, Yalova Üniversitesi, Kaytazdere Belediyespor, Samanlıspor ve Yenimahallespor şampiyonluk mücadelesi verecek. Sezon sonunda ise A ve B Gruplarından 2’şer olmak üzere toplam 4 takım Süper Amatör Kümeye yükselecek.

Yalova Amator Kume Erteleme (3)12-13 Ekim tarihleri arasında başlayacak 1. Amatör Kümede ilk santra Cumartesi günü 17:00’da Amatör Saha-1’de A Grubunda Soğucakspor ile Coşkunspor arasında oynanacak. Aynı sahada 19:30’da ise B Grubunda Doğanspor ile Termal Belediyespor kozlarını paylaşacak. Pazar günü ise Amatör Saha-1’de 14:00’da Acarspor-1973 Tokmakspor, 16:30’da Samanlıspor-Kaytazdere Belediyespor, 19:00’da Doğuşspor-Anadoluspor karşı karşıya gelecek. Termal Sahasında 15:00’da Yenimahallespor-Yalova Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi