31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak 1977 yılından sonra ilk defa bir seçimde birinci parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye genelinde birçok belediye kazandı. Bu belediyelerden biri de son gerçekleştirilen yerel seçim sonrası CHP’li bir isme geçen Çiftlikköy oldu.

Yalova Ciftlikkoy Chp Sahil Mahalle Belediye Ilce Baskan Vatandas Esnaf Ziyaret Gorusme (5)Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Adil Yele, seçimler öncesi birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirerek Çiftlikköy’ü 2014 yılından 10 yıl sonrasında CHP’ye kazandırmıştı. Görevleri gereği çalışmalarına devam eden bu iki isim, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı ile birlikte Sahil Mahallesi’nin yolunu tuttu. Buradan esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yele ve Başkan Kaşıkçı, keyifli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Çiftlikköy’de Bioenerji Workshop’u Yapıldı Çiftlikköy’de Bioenerji Workshop’u Yapıldı

Yalova Ciftlikkoy Chp Sahil Mahalle Belediye Ilce Baskan Vatandas Esnaf Ziyaret Gorusme (7)“Talep ve önerileri not aldık”

Sahil Mahallesi’ndeki ziyaretlerine ilişkin resmi sosyal medya hesabından fotoğraf kareleri paylaşan CHP Yalova İlçe Başkanı Kaşıkçı, “İlçemizi karış karış dolaşmaya devam ediyoruz... Belediye Başkanımız Adil Yele , ilçe yöneticilerimiz, kadın kolları yöneticilerimiz ve belediye meclis üyelerimizin de katılımıyla Yalı Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarımıza hayırlı işler diledik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerine kulak vererek notlarımızı aldık. Gittiğimiz her noktada bizleri güler yüzle karşılayan, bağrına basan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Var Bir Çaresi! Onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi!” ifadelerine yer verdi.

Yalova Ciftlikkoy Chp Sahil Mahalle Belediye Ilce Baskan Vatandas Esnaf Ziyaret Gorusme (8)Yalova Ciftlikkoy Chp Sahil Mahalle Belediye Ilce Baskan Vatandas Esnaf Ziyaret Gorusme (6)Yalova Ciftlikkoy Chp Sahil Mahalle Belediye Ilce Baskan Vatandas Esnaf Ziyaret Gorusme (4)

Kaynak: Haber Merkezi