Marmara Belediyeler Birliği 2024 Yılı 2. Meclis Toplantısını geçtiğimiz günlerde Bursa’da gerçekleştirdi. Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in başkanlığından gerçekleştirilen toplantıda Marmara Bölgesi illeri için en büyük tehlikelerden biri olan depremi ele almak için afet konusu gündeme geldi. Toplantıya Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de katılırken, resmi sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Yalova Bursa Ciftlikkoy Marmara Belediyeler Birlik Toplanti Afet Deprem (3)“Halkımızın güvenliğini sağlamak için en iyisini yapacağız”

Çiftlikköy'de Kitap Günleri Heyecanı Başladı Çiftlikköy'de Kitap Günleri Heyecanı Başladı

Marmara Belediyeler Birliği 2024 Yılı 2. Meclis Toplantısı için Bursa’da olduğunun bilgisini veren Başkan Yele, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Bozbey’in başkanlığında gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda, afetlere karşı daha dirençli bir bölge oluşturmak için neler yapabileceğimizi konuştuk. Risk azaltma stratejileri ve deprem hazırlıkları üzerine önemli değerlendirmelerde bulunduk. Hep birlikte, bölge halkımızın güvenliğini sağlamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Yalova Bursa Ciftlikkoy Marmara Belediyeler Birlik Toplanti Afet Deprem (2)

Kaynak: Haber Merkezi