Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik! Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik!

TKF Başkanı Av. Dr. Uğuz, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları sonrasında gerçekleştirilecek federasyon seçimiyle ilgili olarak bilgilendirme yaparken, seçilmesi halinde plan ve projelerini Yalovakarate antrenörleriyle paylaştı.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait konferans salonunda başkan Uğuz, uzun yıllar ilimizde karate sporuna hizmet eden il temsilciği görevinde bulunan Mehmet Delioğlu Hocamıza Övünç Danı ve Karate sporuna verdiği emeklerden dolayı teşekkür belgesi sundu.

Yalova Karate Spor (2)Övünç danını alan Delioğlu,”  Türkiye Karate Federasyonu’nun bir parçası olarak, yıllardır bu spora hizmet etmeye devam ederken, son dönemlerde yaşadığım sağlık sorunları ve mücadele sürecinde yanımda olan sizlere minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Yaşım 70 ve 4. evre kanser hastalığı ile mücadele ederken, sizden aldığım destek ve göstermiş olduğunuz ilgi benim için büyük bir değer taşıdı. Sizin liderliğiniz altında, federasyonumuzun sadece bir spor birliği değil, aynı zamanda güçlü ve destekleyici bir aile olduğunu hissettim. Bu zorlu süreçte bana verdiğiniz moral ve destek, yalnız olmadığımı ve arkamda güçlü bir ailenin bulunduğunu hissettirdi. Bu destek, karatedeki uzun yolculuğumda bana büyük bir güç ve cesaret kazandırdı. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abid Uğuz’a ve tüm federasyon üyelerine bu süreçteki anlayışları ve yardımları için en içten teşekkürlerimi sunarım. Federasyonumuzun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve aldığım destekler için her zaman minnettar kalacağım” şeklinde konuştu.

Antrenörlerle buluşmasının ardından Federasyonu Başkanı Av. Dr. Uğuz, önce Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u ardından Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın’ı ziyaret edip belediyelerin sporumuza verdiği katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yalova Karate Spor (4)Yalova Karate Spor (3)Yalova Karate Spor (1)

Kaynak: Haber Merkezi