9 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlangıcından tam 1 hafta önce 2 Eylül Pazartesi günü Ana Sınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri için “Uyum Haftası” başladı. Minik öğrenciler okulların resmi açılışından önce ilk kez tanıştığı okullarına uyum sağlamaya çalışıyor.

Tüm Türkiye’deki okullarda olduğu gibi Yalova’nın Kadıköy Beldesi’nde de “Uyum Haftası” eğitimleri 2 Eylül Pazartesi günü itibariyle başladı. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belde genelindeki okulları ziyaret ederek son durum hakkında bilgi aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Tavşan, “Yeni öğretim yılı öncesi okullarımızı ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim ortamında ders başı yapabilmesi için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Hep birlikte başarılı bir yıl geçirmeyi umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Erasmus Akreditastyon Toplantısı Yapıldı Erasmus Akreditastyon Toplantısı Yapıldı

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Okul Uyum Hafta Baslangic (6)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Okul Uyum Hafta Baslangic (4)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Okul Uyum Hafta Baslangic (5)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Okul Uyum Hafta Baslangic (2)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Okul Uyum Hafta Baslangic (3)

Kaynak: Haber Merkezi