23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Ahilik Haftası” için Yalova’da birçok etkinlik gerçekleştiriliyor ve ziyaretler düzenleniyor. Esnaflar arasında dayanışmayı ve güzel ahlakı vurgulayan Ahilik Haftası özelinde Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ilçede faaliyetler gerçekleştiren esnafları tek tek ziyaret ederek haftalarını kutladı.

“Beldeyi birlikte yöneteceğiz”

Vali Kaya, “Sizlerin Olaylara Hızlı Müdahalesi Bu Şehre Güven Veriyor” Vali Kaya, “Sizlerin Olaylara Hızlı Müdahalesi Bu Şehre Güven Veriyor”

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Tavşan, “Ahilik Haftası nedeniyle beldemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Her birine hayırlı işler dileklerimizi sunduk; görüş, öneri ve taleplerini dinledik. İlk gün de söylediğimiz gibi bu güzel beldeyi birlikte yöneteceğiz. Sorunları birlikte ortaya koyacağız ve çözüm yollarını birlikte arayacağız. Beldemize katkı sağlayan ve bizi son derece cana yakın bir şekilde karşılayan esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (6)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (7)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (8)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (4)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (5)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (1)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Esnaf Belde Ahilik Hafta Kutlama (2)

Kaynak: Haber Merkezi