MERKEZ

Başkan Tavşan, Minik Nisa’nın Doğum Günü’nü Kutladı!

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ilçede yaşayan bir kız çocuğunun davetini kırmayarak doğum günü kutlamasına katıldı.

Son gerçekleşen yerel seçimlerin ardından büyük bir zaferle ayrılarak Kadıköy Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Yılmaz Tavşan, Yalova’nın yükselen değeri olan beldesinin ilerleyişine katkı sunmak amacıyla çalışmalarına son hız da devam ederken yüzlerini gülümseten ve iç ısıtan bir görüntünün içerisinde yer aldı. İlçede yaşayan minik Nisa, 26 Eylül Perşembe günü kutlayacağı doğum günü için Başkan Tavşan’a mektup yazarak doğum günü kutlamasına davet etti. Mektubu okuyan Başkan Tavşan, minik Nisa’nın davetini kırmayarak doğum günü kutlamasına katıldı.

O anlardan fotoğraf karelerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tavşan, “Böyle hoş, böyle içten bir daveti asla reddedemezdim. Minik Nisa, benim için kendi eliyle hazırladığı güzel davetiyesini belediyemizin kapısından bırakmış. Mesai arkadaşlarımız konuyu iletince “Böyle güzel daveti kıramam” dedim ve tam davet saatinde belediyemiz önündeki çardakların birinde Nisa ve arkadaşlarıyla buluştuk. Kendi tabiriyle ‘Nisoş’un’ 11. doğum gününü birlikte kutladık. Nice nice sağlıklı yıllara Nisa. Beni bu özel gününe davet ettiğin için çok teşekkür ederim sana” ifadelerini kullandı.