Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Zabıta Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Zabıta Müdürü İsmail Duran tarafından karşılanan Başkan Gürel, tüm personel ile tek tek tokalaşarak günlerini kutladı.

Yalova Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Ziyaret (2)Gürel, “Zabıta Personelimiz Özveriyle Çalışıyor”

Başkan Gürel, ziyarette yaptığı konuşmada zabıta teşkilatının şehirdeki düzeni sağlamak ve halkın güvenliğini temin etmek konusunda üstlendiği kritik rolü takdirle karşıladığını belirtti. Gürel, “Zabıta personelimiz, şehrimizin huzuru ve düzeni için özveriyle çalışıyor. Bu özel gün vesilesiyle sizlere teşekkür etmek istedik. Hepinizin katkısı Yalova için son derece değerli. Hepinizi kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Okul Servisçilerine Bilgilendirme Yapıldı Okul Servisçilerine Bilgilendirme Yapıldı

Yalova Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Ziyaret (1)Yapılan ziyarette, personel ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Gürel, tüm zabıta ekibine başarılar diledi ve işlerinin önemini bir kez daha hatırlattı. Başkan Gürel, zabıta ekibinin şehrin her köşesinde gösterdiği çabaların, Yalova’nın yaşam standartlarını yükselttiğini ifade etti.

Yalova Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Ziyaret (5)Yalova Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Ziyaret (6)Yalova Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Ziyaret (7)Yalova Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Ziyaret (3)

Kaynak: Haber Merkezi