Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gürel yaşlıların geçmişle bugün arasında köprü kurarak kültürel mirasımızı geleceğe taşıdığını söyledi.

Gürel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, hayat tecrübeleriyle dolu olan yaşlılarımızı anmak ve onlara olan minnetimizi ifade etmek için önemli bir fırsattır. Onlar, ailelerimizin ve toplumumuzun temel taşlarıdır; bilgi ve deneyimleriyle bizlere yol gösteren değerli rehberlerdir. Yaşlılarımızın yaşam kalitesini artırmak, ihtiyaçlarına duyarlı olmak ve onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı sunmak, toplum olarak sorumluluğumuzdur. Yalova Belediyesi olarak, yaşlılarımıza yönelik sosyal projelerimizi sürekli geliştirerek, onlara daha iyi bir yaşam sunmayı hedefliyoruz. Bugün, yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda yaşlılarımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamamız ve onlara daha fazla destek olmamız için bir hatırlatma olmalıdır. Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle tüm yaşlılarımızın, aile büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayarak kendilerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Yaslilar Gunu Mesaj Haber (4)Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Yaslilar Gunu Mesaj Haber (3)Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Yaslilar Gunu Mesaj Haber (1)

Başkan Gürel’e “Halk Ekmek” Ziyareti! Başkan Gürel’e “Halk Ekmek” Ziyareti!

Kaynak: Haber Merkezi