31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Çiftlikköy Belediye Başkanı olan Uzman Kardiyolog Dr. Recep Hacı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım sonrası Yalova gündemi bir kez daha değişti. Uzm. Dr. Hacı’nın AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’ye anjiyo operasyonu gerçekleştirdiğini açıklaması ve hastane odasında fotoğraf paylaşmasının ardından Yalovalılar, Başkan Güçlü’nün sağlığı hakkında merak içinde kaldı.

İnce; Darbe ve Referandum Türkiye’ye Büyük Zarar Verdi! İnce; Darbe ve Referandum Türkiye’ye Büyük Zarar Verdi!

AK Parti Yalova İl Başkanlığı’na yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Başkan Güçlü’nün geçtiğimiz hafta sonu göğüs ağrısı şikayetleri arttı. Başkan Güçlü’yü Özel Aktif Hastanesi’nde muayene eden Uzm. Dr. Hacı, kalp damarlarında daralma gördüğü için anjiyo yapma kararı aldı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen başarılı operasyon sonrası taburcu olan Başkan Güçlü mesaisine ara vermeden programlarını gerçekleştirmeye devam etti.

Yalova Gazetesi olarak geçirdiği rahatsızlık sebebiyle operasyon geçiren Başkan Güçlü’ye ve değerli ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel