Başkan Fazlaca, Dünya Eczacılık Günü’nde Eczacıları Ziyaret Etti Başkan Fazlaca, Dünya Eczacılık Günü’nde Eczacıları Ziyaret Etti

23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Ahilik Haftası” için Yalova’da birçok etkinlik gerçekleştiriliyor ve ziyaretler düzenleniyor. Esnaflar arasında dayanışmayı ve güzel ahlakı vurgulayan Ahilik Haftası özelinde Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ilçede faaliyetler gerçekleştiren esnafları tek tek ziyaret ederek haftalarını kutladı.
Ziyaretlerine ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Fazlaca, “Ahi Evran’ın da dediği gibi; Hak ile sabır dileyip, bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp, bizi geçen bizdendir. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Altınova’mızın geleceğe taşınmasında, bizleri yalnız bırakmayan, ilçemize değer katan kıymetli esnafımızın Ahilik Haftası’nı kutluyorum. Birlikte Altınova’mıza hizmet etmeye ve üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yalova Altinova Belediye Baskan Ahilik Hafta Esnaf Ziyaret (6)Yalova Altinova Belediye Baskan Ahilik Hafta Esnaf Ziyaret (7)Yalova Altinova Belediye Baskan Ahilik Hafta Esnaf Ziyaret (5)Yalova Altinova Belediye Baskan Ahilik Hafta Esnaf Ziyaret (4)Yalova Altinova Belediye Baskan Ahilik Hafta Esnaf Ziyaret (2)Yalova Altinova Belediye Baskan Ahilik Hafta Esnaf Ziyaret (1)

Kaynak: Haber Merkezi