Eşini Uçurumdan İterek Öldürdüğü İddia Edilen Sanığın Davasında Olay Yeri Keşfi Yapıldı Eşini Uçurumdan İterek Öldürdüğü İddia Edilen Sanığın Davasında Olay Yeri Keşfi Yapıldı

Kooperatifteki kadınlarla bir araya gelen Fazlaca, dayanışma ve emeğin önemine vurgu yaparak, “Kadın emeği, toplumsal kalkınmanın en güçlü dinamiklerinden biridir. Geleceğimizi daha aydınlık kılmak için vazgeçilmezdir,” dedi. Etkinlikte, kooperatifin faaliyetleri ve kadınların ekonomik hayatta daha aktif rol alması için yürütülen projeler hakkında bilgi alındı. Kooperatif üyeleri, Başkan Fazlaca’ya çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.
Yalova Altinova Belediye Baskan Yasemin Fazlaca Kooperatif Kadin Destek (1)Fazlaca, kadınların kendi işlerini kurarak ekonomik bağımsızlık kazanmalarının önemine dikkat çekti. “Bugün bizleri misafir eden Altınbelde Kadın Girişim Kooperatifi’ne gönülden teşekkür ederim. Dayanışma ve emeğin en güzel örneklerinden birini sergileyen kadınlarımızla bir araya gelmek büyük bir mutluluktu. Kadın emeği, toplumsal kalkınmanın en güçlü dinamiklerinden biridir ve geleceğimizi daha aydınlık kılmak için vazgeçilmezdir. Bizim amacımız, kadınlarımızın güçlenmesi ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasıdır. Bu tür kooperatifler, hem kadınlarımıza hem de yerel ekonomimize büyük katkı sağlamaktadır” ifadelerini kullandı. Etkinlik, kadınların kooperatif içinde gerçekleştirdiği üretim süreçleri ve başarı hikayeleriyle sona erdi. 

Kaynak: Haber Merkezi