Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında ilçede yaşayan büyükleri ziyaret ederek onların hayır dualarını aldı. Başkan Fazlaca, bu özel günde yaşlı vatandaşlara sevgi ve saygının önemini vurgulayarak, onların hayat tecrübelerinin topluma ışık tuttuğunu belirtti.

Başkan Fazlaca yaptığı açıklamada, "Yaşlılarımız, toplumumuzun temel direkleridir. Onların birikimleri ve hayat tecrübeleri, bizler için yol göstericidir. Bu vesileyle her birinin elini öperek hayır dualarını almak, bizim için büyük bir mutluluk ve onurdur" dedi.

Yalova Altinova Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Ilce Vatandas Ziyaret (5)Ziyaret ettiği evlerde büyüklerle sohbet eden Fazlaca, belediyenin hizmetlerinden ve yeni projelerden bahsetti. Aynı zamanda onların taleplerini dinleyerek, ihtiyaçlarının en kısa sürede karşılanacağına dair söz verdi.

Başkan Fazlaca, burada yaptığı konuşmada, "Yaşlılarımıza hak ettikleri değeri vermek, toplumsal bir sorumluluktur. Altınova’da hiçbir yaşlımız kendini yalnız hissetmeyecek" diye ekledi.

Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ziyaretlerini samimi bir ortamda gerçekleştirerek büyüklerin yüzünü güldürdü ve onların dua ve takdirlerini kazandı.

Altınova Belediyesi, Baskı Beton Kaldırım Çalışmalarına Başladı Altınova Belediyesi, Baskı Beton Kaldırım Çalışmalarına Başladı

Yalova Altinova Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Ilce Vatandas Ziyaret (2)Yalova Altinova Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Ilce Vatandas Ziyaret (3)Yalova Altinova Belediye Baskan Dunya Yaslilar Gun Ilce Vatandas Ziyaret (1)

Kaynak: Haber Merkezi