Ziraat Türkiye Kupası’nda İlk Tur Programı Açıklandı Ziraat Türkiye Kupası’nda İlk Tur Programı Açıklandı

Yalova’nın en başarılı amatör futbol kulüpleri arasında başı çeken Acarspor Başkanı Ömür Bayar, U17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçları öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Amaçlarının Düzce’de Yalova’yı ve camialarını en iyi şekilde temsil etmek olduğuna vurgu yapan Bayar, Türkiye’de son 4 takım arasına da kalmak istediklerini ifade etti.
Sarı Lacivertli ekibin Basın Sözcüsü Alirıza Üstün’de 2023-2024 sezonuna plan ve program çerçevesinde başladıklarını hatırlatarak 2023 Ağustos ayındaki Sinop kampıyla birlikte bugünlere geldiklerini dile getirdi.
Acarspor Kulübü Başkanı Ömür Bayar,” Sezona 2023 Temmuz ayında başladık. Ardından Ağustos ayında Sinop kampıyla devam ettik. Bunun sonucunda U17 ve U18 Liglerinde şampiyonluk yaşadık. U18 Türkiye Şampiyonası’nda talihsiz bir şekilde elendik.  Yalova’da namağlup şampiyon olduğumuz U17 kategorisinin Türkiye Şampiyonası’nda da bu unvanımızı sürdürerek adımızı ikinci tura yazdırdık. İnşallah Düzce’de güzel maçlar çıkartıp son 4 takım arasına kalacağız. Birbirinden değerli genç futbolcu kardeşlerimin ve özveriyle çalışan teknik heyetimiz bunu başaracaklar. Yalova’ya çok değerli sonuçlarla döneceğiz inşallah” diye konuştu.
“Son 4 takım arasına kalmak istiyoruz”
Sarı Lacivertli Kulübün Basın Sözcüsü Alirıza Üstün,” Kulüp olarak şanlı bir tarihe sahibiz. Sloganımız bir kulüpten fazlası. Bu misyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023-2024 sezonuna Temmuz ayında başlamıştık. Sonrasında Ağustos ayında Sinop’taki kampımızla devam etmiştik. Oradaki çalışmaların meyvelerini şimdilerde topluyoruz. Önümüzde Düzce’de oynayacağımız Türkiye Şampiyonası’nın ikinci kademe maçları var. İnşallah yoluna namağlup devam eden U17 takımımız burada da alacağı başarılı sonuçlarla Yalova’nın gurur kaynağı olup adını 4’lük finale yazdıracak” dedi.

Yalova Acar Koklu Kulup Futbol Turkiye Sampiyona Baskan Aciklama (2)

Kaynak: Haber Merkezi