TERMAL

Başkan Acar'dan Okullara Yeni Dönem Ziyareti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilçedeki okullara ziyaretlerde bulundu.

Başkan Acar, Termal İlköğretim Okulu, Termal Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Üvezpınar İlkokulu ve Okul Öncesi Anasınıfı'na giderek hem öğretmenlerle hem de öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette öğretmenler ve okul müdürleriyle görüşmeler gerçekleştiren Başkan Acar, okulların mevcut durumu hakkında bilgi aldı. Eğitimcilerle yapılan görüşmelerde, okulların genel ihtiyaçları ve talepleri değerlendirildi.

Başkan Acar, okullardaki eksikliklerin giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması noktasında belediyenin destek sağlayacağını belirtti. Öğrencilerle de sohbet eden Başkan Acar, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere başarı, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Eğitimin toplumun geleceği için önemine dikkat çeken Başkan Acar, “Gençlerimiz bizim en büyük yatırımımız. Onların daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız” dedi.