SPOR

BAL’da Yalovaspor’la Sevindik, Yeşil Yalova İle Üzüldük

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 9. Grubun üçüncü hafta maçları tamamlanırken, bir temsilcimizle sevinip diğeriyle üzüldük. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren iki ekibimizden Yalovaspor haftayı 3 puanla, Yeşil Yalova FK ise puansız kapattı.

Nefes kesen 8 maçın ardından 3’de 3 yapan 9 puanlı Gölcükspor liderliğini korurken onu aynı puana sahip Karasuspor takip ediyor. 7 puanlı Sapanca Gençlikspor’da zirve ortakları arasında yer alıyor. 6 puanlı Yeşil Yalova FK bu haftayı dördüncü sırada kapatırken, 4 puana yükselen Yalovaspor dokuzuncu sıraya yükseldi. Küme düşme hattında değişiklik olmazken 1 puanlı Evrensekiz Evrenspor ile puansız Keşanspor son iki sırayı paylaştı.

Gölcük Şehir Sahasında Gölcükspor’a konuk olan Yeşil Yalova FK rakibinin Muhammet Ali Aydın’la bulduğu gollere mani olamayınca sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Temsilcimizin golüne Mert Gün imza attı.

Yalova Atatürk Stadyumunda Darıca Gençlerbirliği’ni konuk eden Yalovaspor rakibini Mertcan Dursun’un golüyle alt edip 1-0 mağlup etti. Derbide Kapaklıspor ile Tekirdağspor ise 0-0 berabere kaldı. Ferizlispor 2011 sahasında konuk ettiği Bozüyük Vitraspor’u Furkan Öztürk ve Bedirhan Kartal’ın golleriyle 2-0 devirdi.

Evrensekiz Evrenspor’a konuk olan Sapanca Gençlik Eren Yavuz ve Alparslan Abdioğlu’nun ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılıp 3 puana uzandı. Ev sahibinin tek golüne Kutay Demir imza attı.

Bu sezonun flaş takımlarından Karasuspor yenilenen sahasında ağırladığı Karamürselspor’u Burak Mete’nin golüyle 1-0 yendi. Kocaeli’nde Çayırovaspor deplasmanına çıkan Hendekspor evine Feyyaz Aydil’in golü sonrasında 3 puanla dönmeyi başardı. Gebzespor ise sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta Keşanspor engelini 3-1’le açtı. Mor Beyazlıların golleri Emirhan Özkan, Muhammed Enes Demir ve Ali Şentürk’ten geldi. Konuk ekibin tek sayısına Muhammed Oğuzhan Ceylan imza attı. Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 9. Grubun dördüncü hafta maçları 26-