Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Müsabaka Programı Açıklandı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Müsabaka Programı Açıklandı

Başarılı temsilcimiz gelecek hafta Sapanca Gençlikspor’a konuk olacak. Darıca Gençlerbirliği ise Kapaklıspor’u ağırlayacak.

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada Ceyhun Elmas, Semih Tuna ve Şebnem Urdal hakem üçlüsü görev yaptı. Üç hakem de kusursuza yakın performans sergiledi. Maça gol için atak başlayan Yalovaspor zaman zaman kalesinde de tehlikeli anlar yaşadı. Karşılaşmada dakikalar 30’u gösterdiğinde Mertcan Dursun’la birlikte Yalovaspor atağa kalktı. Yeşil Kırmızılı ekibimizin “Çiçek” transferi olan başarılı futbolcu ceza sahasına girer girmez çektiği sert şutla topu Darıca ağlarıyla buluşturarak takımını devre arasına 1-0 önde götürdü.

İkinci yarıya etkili başlayan Kocaeli temsilcisinin ataklarına Yalovaspor kalecisi Ahmet Demirbaş gol izni vermedi. Son bölümlerde Yeşil Kırmızılı ekibimiz gol fırsatları yakalasa da bunu sonuca dökemedi. 90 dakika Yalovaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Yalova Mercan Gol Futbol Galibiyet (3)Yalova Mercan Gol Futbol Galibiyet (4)Yalova Mercan Gol Futbol Galibiyet (2)

Kaynak: Haber Merkezi