Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0) Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0)

Sakarya’da Hendekspor’a konuk olan Sarı Yeşilliler rakibine 3-0’lık skorla yenildi. Ev sahibinin gollerine Ümit Koz(2) ve Okan Demir imzasını attı. Bu sonuçla temsilcimiz 7 puanda kaldı. Hendekspor ise 12 puana yükselerek 5. Sıraya tırmandı.

Hendek Atatürk Stadyumunda oynanan mücadelede Sedef Altuntepe, Mustafa Pelit ve Zafer Doğukan Asan hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya çok iyi başlayan Hendekspor 6. Dakikada Ümit Koz’un golüyle öne geçmeyi başardı. Sakarya ekibi dakikalar 42’yi gösterdiğinde ise Kadir Doğukan-Ümit Koz işbirliği ile devre arasına 2-0 üstün girmeyi başardı.

Altınova ikinci yarıya Ahmet Faruk Kızıldığ-Selahattin Sefa Yazar, Abdulsamet Civelek-Hüseyin Can Özüdoğru ve Enes Domurcuk-Salih Can Ayan değişiklikleriyle başladı. İkinci 45 dakika tempolu başladı.

Ancak Sakarya ekibi 54. Dakikada ki atağında günün yıldızı Ümit Koz’un asistini Okan Demir golle süsleyerek farkı 3’e çıkarttı. Kalan bölüm dengeli geçse de maçta başka gol olmayınca Altınova Belediyespor mücadeleyi 3-0 kaybederken, evine eli boş döndü.

Editör: Arda Yavuz