ALTINOVA

Altınova’da Evde Bakım ve Sağlık Birimi Durdurak Bilmiyor

Altınova Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Birimi ilçe genelinde vatandaşlar için seferber olmaya devam ediyor.

Evde Bakım, evde sağlık, hasta nakil, kişisel bakım, temizlik ile yaşlılar ve özellikle sağlık sorunu yaşayanlara ücretsiz sunulan hizmetler ilçe genelinde aralıksız devam ediyor.
‘’Tam Donanımlı Ekip ve Ambulansa Sahibiz’’
Evde sağlık ve bakım birimi ekibinin tecrübeli personellerden oluştuğunu, ambulans ve ekipmanların ise tam donanımlı olduğunu belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ’Ekibimiz evde muayene, ilaç kullanım rapor takibi, tansiyon, şeker takibi, hasta ambulans nakil hizmeti, enjeksiyon ve serum takma, pansuman, sosyal destek ve hemşire ziyareti, hijyen eğitimi, ev temizliği hizmeti, kişisel temizlik, bakıcı eğitimi ergonomi hizmetleri olmak üzere komplike bir çalışma yapıyor. Var gücümüzle Altınova’mız ve halkımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ dedi.
‘’Gönül Köprüsü Oluyoruz’’
Evde sağlık ve bakım hizmetlerinde memnuniyetin yüksek olmasından son derece memnun ve mutlu olduğunu belirten Başkan Fazlaca,’’ Evde sağlık ve bakım hizmetlerinde yüksek memnuniyet oranı bizleri de memnun ederek, sorumluklarımızı daha da arttırıyor. Hizmet kalite ve alanımızı genişletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Evde bakım ve sağlık ile gönül köprüsü olmaya devam ediyoruz.’’ dedi.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Evde Sağlık ve Bakım Biriminin 5 ay içerisinde; 62 evde sağlık, 151 hasta nakil, 97 ev temizliği, 34 kişisel bakım, 8 ayni yardım ve 68 hasta ziyareti gerçekleştirildiğini belirtti