25’inci yılında Marmara depreminde ve 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz camisinde mevlid-i şerif okutuldu.

Dualar Edildi

Mevlit Cemiyeti'nde Kur’an-ı kerim okudu ve depremde hayatlarını kaybedenler ve şehitler için dualar edildi.

Programın ardından cami çıkışında Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın tarafından cami cemaatine ve vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

Yalova Altinova Marmara Deprem 17 Agustos Dua Haber (1)

Altınova’da Evde Bakım ve Sağlık Birimi Durdurak Bilmiyor Altınova’da Evde Bakım ve Sağlık Birimi Durdurak Bilmiyor

"Depremlerden Dersler Çıkarılmalı"
17 Ağustos Marmara depreminden dersler çıkarılması gerektiğini söyleyen Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın“Göreve geldiğimiz günden itibaren Altınova’da bu konuda kesinlikle taviz vermeyeceğimizi belirttik. Binlerce insanımız bu depremde hayatını kaybetti, binlercesi yaralandı, yüz binlerce bina yıkıldı. Depremin ülke gerçeği olduğu hayatımızın her anında hatırlanmalı. Allah’tan böyle afetlerin bir daha yaşanmamasını dilerim. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anar, yakınlarına sabır dilerim” dedi.

Mevlid-i şerif programına; Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Meclis Üyesi Gazi Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi