Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz aylarında birçok vatandaş tarafından hem şehir merkezine yakın olması hem de ücretsiz olarak kullanılabilmesi sebebiyle yoğun ilgi gören Akasya Plajı’nda kapsamlı temizlik, bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında kumsalda bulunan eskimiş donatılar iş makineleriyle kaldırıldı, kumsal ise sahil temizleme ekipleri tarafından temizlendi. Yeni donatılar, duş kabinleri ve yüzer platform da plajda yerini aldı.

Yalova Belediye Akasya Plaj Temizlik Calisma Haber (4)

Vatandaşların talep ve isteklerini kısa zamanda çözmeye çalıştıklarını bildiren yetkililer, şehir merkezindeki tek kumsal olma özelliğini taşıyan Akasya Plajı’na engelli iskelesi ve yüzer iskele ile şemsiye ve duş kabinlerinin yerleştirildiğini bildirdiler. Plajın daha modern ve temiz bir görünüme kavuşturulduğunu belirten yetkililer, “Plajda eskiyen tüm donatılar kaldırıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında alana yeni donatılar, oturma bankları, yüzer platform ve şemsiyeler ile yeni duş kabinleri ve güvenlik ağları yerleştirildi” denildi.

Yalova Belediye Akasya Plaj Temizlik Calisma Haber (3)

Başkan Gürel, “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ise vatandaşların talep ve önerilerini oldukça önemsediklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın taleplerini öncelik sırasına göre bir bir yerine getiriyoruz. Akasya Plajı şehrimizin merkezinde bulunan tek kumsal. Burada temizlik çalışmaları da düzenli ve belirli periyotlarla yapılacak” dedi.

Yalova Belediye Akasya Plaj Temizlik Calisma Haber (1)-1

Temizlik İçin Özel Ekip Oluşturuldu

Öte yandan Yalova Belediyesi, Akasya Plajı’nın sürekli ve belirli periyotlarla temizlenmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde sahil temizleme ekibi oluşturdu. Ekip, kumsalda bulunan yosunların ve kumsalın genel temizliği için çalışmalarını belirli periyotlarla sürdürecek.

Kurtköy’de Avcılarla Fikir Alışverişi Kurtköy’de Avcılarla Fikir Alışverişi

Yalova Belediye Akasya Plaj Temizlik Calisma Haber (1)

Kaynak: Haber Bülten