Armutlu 30 Ağustos’u Gururla Kutladı Armutlu 30 Ağustos’u Gururla Kutladı

AK Parti, 31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden çıkan sonucu değerlendirmek ve önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemde neler yapılacağı ile ilgili yol haritası belirlemek adına toplantılar gerçekleştiriliyor. Bu toplantılar Yalova’da da devam ederken sonuncu İlçe Danışma Toplantısı Armutlu’da düzenlendi. 
Yalova Armutlu Ak Parti Ilce Danisma Kurul Toplanti (2)“Durmak yok, yola devam” 
Toplantıya dair AK Parti Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “AK Parti Armutlu İlçe Teşkilatımızın Danışma Meclisi Toplantısını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Milletimize hizmet yolunda canla başla çalışan ilçe ve Mahalle teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Toplantımıza katılarak, coşku ve heyecanımıza ortak olan, İl Başkanımız Umut Güçlü, İl Yöneticilerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Selihan Dicle Şimşek, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel, Armutlu Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ve AK Davaya gönül vermiş tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizden aldığımız güçle durmak yok, yola devam” ifadelerine yer verildi. 

Yalova Armutlu Ak Parti Ilce Danisma Kurul Toplanti (5)Yalova Armutlu Ak Parti Ilce Danisma Kurul Toplanti (3)Yalova Armutlu Ak Parti Ilce Danisma Kurul Toplanti (4)

Kaynak: Haber Merkezi