Başkan Davut Cengiz’den Okul Sorunlarına Tepki Başkan Davut Cengiz’den Okul Sorunlarına Tepki

AK Parti Termal İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Meclisi Toplantısını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Toplantıya İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları Yöneticileri, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar ve AK Parti’ye gönül vermiş birçok teşkilat üyesi katıldı.
Yalova Ak Parti Ilce Danisma Meclis Toplanti Il Baskan (3)Toplantıda konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a ve AK Parti Termal İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Güçlü, “Milletimize hizmet yolunda canla başla çalışan ilçe ve mahalle teşkilatlarımızın her kademesinde görev almış yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Toplantımıza katılarak, coşku ve heyecanımıza ortak olan, İl Yöneticilerimiz, İl Kadın Kolları Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız ve AK Davaya gönül vermiş tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizden aldığımız güçle durmak yok, yola devam.” dedi.
Yalova Ak Parti Ilce Danisma Meclis Toplanti Il Baskan (4)Termal ilçesinde ikinci dönemde de seçimi açık ara kazanan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, toplantıda yaptığı konuşmada, Termal İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti. Acar, seçim başarısının ardındaki güçlü teşkilat çalışmasına vurgu yaparak, “Bu başarı hepimizin ortak çabasıdır. İlçe teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Toplantıya katılanlar, coşku ve heyecan içinde geçen etkinlikte, milletimize hizmet yolunda kararlılıkla yola devam edeceklerini belirttiler. Toplantı boyunca AK Parti teşkilatının birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.

Yalova Ak Parti Ilce Danisma Meclis Toplanti Il Baskan (1)

Kaynak: Haber Bülten