Ahilik Kültürü’ konulu programa ilişkin Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlanan kutlama programı il protokolü, kamu müdürleri ile yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Programda Çiftlikköy Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri Şed kuşanmayı temsil eden tiyatro gösterisi, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri de türküleri ile sahne aldı. Katılımcılar, bu anlamlı haftanın ruhunu paylaşarak samimi bir atmosferde bir araya geldiler. Programda emeği geçen Çiftlikköy Mesleki Eğitim Merkezimiz ile Yalova Güzel Sanatlar Lisemiz yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yalova İl Müftülüğü'nde Gençlik Hizmetleri İstişare Toplantısı Yapıldı Yalova İl Müftülüğü'nde Gençlik Hizmetleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Yalova Ahilik Odul Raif Dinckok Kultur Merkez Milli Egitim Mudurlugu (4)Yalova Ahilik Odul Raif Dinckok Kultur Merkez Milli Egitim Mudurlugu (5)Yalova Ahilik Odul Raif Dinckok Kultur Merkez Milli Egitim Mudurlugu (1)Yalova Ahilik Odul Raif Dinckok Kultur Merkez Milli Egitim Mudurlugu (2)

Kaynak: Haber Merkezi