Yalova U17 Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamlayan Sarı Lacivertliler, Bilecik’te oynadığı 1. Kademe maçlarında da bileği bükülmezken adını üst tura yazdırmayı başardı. Son 24 takım arasına adını yazdıran Acarspor’un 2. Kademe maçlarını nerede oynayacağı ve rakipleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Kürşat Özkan yönetimindeki Acarspor, Bilecik’te A Grubunda yer aldı. Yalova ekibinin rakipleri arasında Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ve Sincanspor oldu.

Yalova Acarspor U17 Turkiye Sampiyona Ikinci Kademe Yukselme (1)Sarı Lacivertliler ilk maçında İstasyon Sahasında Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’yle kozlarını paylaştı. İlk yarıyı 2-0 üstün kapatan temsilcimiz ikinci yarıda rakibinin gollerine mani olamayınca sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.

İkinci maçında ise Başkent temsilcisi karşısına çıkan Acarspor 2-0 geriye düşmesine karşın olağanüstü performansla 2-2’yi yakalarken bu maçtan da beraberlikle ayrıldı. Temsilcimizin grubundaki son maçta Anadolu Üniversitesi-Sincanspor kozlarını paylaşırken bu mücadelede eşitlikle noktalandı. A Grubundan finale çıkacak takımı ise üç takım arasında atılan penaltı atışları belirledi. Acarspor, rakibi Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni 4-2 yenerek adını finale yazdırdı.

Yalova Acarspor U17 Turkiye Sampiyona Ikinci Kademe Yukselme (3)Finalde ki rakibimiz ise bir diğer başkent ekibi Ankara Gençlikspor oldu. Mücadelenin normal süresi

1-1sonuçlandı. Acarspor kalecisi Metehan Şenel’in kurtarışlarıyla şov yaptığı penaltı atışlarını temsilcimiz 5-2 kazanarak Bilecik grubunu şampiyon olarak tamamladı.

Yalova Acarspor U17 Turkiye Sampiyona Ikinci Kademe Yukselme (5)“Yalova’da coşkuyla karşılandı”

U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları kapsamında Bilecik şampiyonu olan Acarspor kafilesi Yalova’da coşkuyla karşılandı. Adını son 24 takım arasına yazdıran Sarı Lacivertliler, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydan’ına adım atar atmaz adeta bayram coşkusu yaşandı.

Yalova’nın adını başarıyla temsil ettikleri için gurur duyduklarını ifade eden Acarspor Basın Sözcüsü Ali Rıza Üstün,” Yalova’mızı Acarspor olarak Bilecik’te başarıyla temsil ettik. Adımızı son 23 takım arasına yazdırdık. Gençlerimize güveniyoruz. İnşallah son 4 takım arasına da kalacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalova Acarspor U17 Turkiye Sampiyona Ikinci Kademe Yukselme (4)

Kaynak: Haber Merkezi