Askere Gitmeden Önce Ziyaret Ettiler! Askere Gitmeden Önce Ziyaret Ettiler!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Başkan Acar, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerinde vekillere çeşitli hediyeler de sunan Acar, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı. İlçede yaşanan sorunlar ve talepleri de vekillere ileten Acar, ihtiyaç duyulan devlet yatırımları hakkında bilgi verdi. Termal’in Yalova ve ülke turizmi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden vekiller, ilçenin taleplerinin karşılanması adına ilgili bakanlıklarla gerekli görüşmelerin yapılacağını belirttiler.

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a teşekkür eden Acar, “Vekillerimizle ilçemizdeki çalışmalar, ihtiyaç ve taleplerimizi görüştük. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Termal Belediye Baskan Sinan Acar Milletvekili Ziyaret (3)Yalova Termal Belediye Baskan Sinan Acar Milletvekili Ziyaret (2)

Kaynak: Haber Merkezi