ASAYİŞ

4 Yıldır Aranıyordu Yalova’da Bulundu!

Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, “kan gütme saiki ile öldürme” suçundan 4 yıldır aranan şahsı kıskıvrak yakaladı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yalova genelinde aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.

8 Eylül Pazar günü yapılan çalışmalarda; Diyarbakır Ağır Ceza İlamat Masası tarafından Kan Gütme Saiki ile Öldürme suçundan aranması bulunan ve 4 yıldır aranan F.M. isimli şahsın, ilimizde bulunan ailesinin evinde olduğunun tespit edilmesi üzerine, bahse konu adreste yapılan arama sonucunda yakalanarak Adli Makamlara sevk edildi. Şahsa çıkarıldığı mahkemece Müebbet hapis cezası verilmiş, şahıs Kandıra Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, “Yalova Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, adli mercilerce haklarında yakalama emri çıkartılan şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.